Greenmanager In Sight

Schrijf u nu in!

De inschrijving is gesloten.
 
woensdag
16
juni
17:00
deel dit webinar:
 
Het webinar is te bekijken op deze live stream

 
Fieldmanager of the Year genomineerden:
Bertus Meijer
Bertus Meijer, gemeente Dalfsen
Bertus Meijer is in Nederland een van de trendsetters als het gaat om chemievrij beheer van sportvelden. SMK heeft Dalfsen bekroond met goud volgens de Barometer Duurzaam Terreinbeheer. Op de velden van Dalfsen is meer dan tien jaar nog geen gram chemie terechtgekomen. Dalfsen telt vier sportparken met in totaal zeventien grasvelden.

Eddie Van der Stappen
Eddie van der Stappen, Weener XL
Fieldmanager of the Year-genomineerde Eddie van der Stappen werkt bij Weener XL, een verzelfstandigd onderdeel binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Van der Stappen verzorgt samen met zijn team achttien sportparken - tachtig velden - en is daarnaast nog verantwoordelijk voor de nodige grote recreatiegebieden.

Nico van Eerden, Gildebor
Van Eerden is werkzaam bij Gildebor, onderdeel van de SWB-Groep in Twente en verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en arbeidsontwikkeling. Het team van Van Eerden bestaat uit 22 man, waarmee hij velden onderhoudt in Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal. In totaal tegen de honderd natuur- en kunstgrasvelden.

Bart Mies
Bart Mies, J. van Esch
Bart Mies is de enige van de vier genomineerden die bij een aannemer in dienst is, maar Mies heeft eerder lange tijd voor de gemeente 's-Hertogenbosch gewerkt. Een overstap die hij indertijd welbewust maakte. Wij citeren hem in een eerder interview in Fieldmanager: 'Ik was in mijn eentje verantwoordelijk voor alle velden van 's-Hertogenbosch, maar had geen bemoeienis met het eigenlijke werk. Ik heb toen bewust de overstap gemaakt naar de aannemerij. Niet omdat ik meer kon verdienen, maar om me te verbreden in het vak.'