Whatsapp RSS feed

De Boominspecteurs: 'We willen betrouwbare boominformatie leveren waar klanten op kunnen bouwen'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Meike Wessels, woensdag 9 juni 2021
53 sec


De Boominspecteurs is een onafhankelijk bureau dat boominformatie inzichtelijk maakt en inspecties uitvoert. Van het in kaart brengen van het bomenbestand tot aan grootschalige inspecties of specifieke onderzoeksvragen. Doordat het jonge bedrijf in een rap tempo groeit, koos De Boominspecteurs voor een samenwerking met NWST.

Foto: De Boominspecteurs
Foto: De Boominspecteurs

Door inspecties, onderzoek en inventarisaties uit te voeren, wil De Boominspecteurs de opdrachtgever verlichting bieden in de werkzaamheden. 'Wij kunnen hen ondersteunen in bijvoorbeeld het opmaken van een nauwkeurig bomenbestand', licht Melissa Weurman toe, medewerker marketing en communicatie bij De Boominspecteurs.

Groene baten

Inventarisaties van bomen worden op verschillende manieren bewerkstelligd. Zo kan er met behulp van de slimme, innovatieve technologie van partner TreeTracker een gebied in een rap tempo gescand worden waarbij de exacte locaties en de afmetingen van de bomen in kaart worden gebracht. 'Die informatie kan je vervolgens vertalen naar groene baten waarbij je de positieve impact op de leefomgeving inzichtelijk maakt.' De gegevens die De Boominspecteurs vergaart, worden zo uiteengezet dat ze aansluiten bij de werkwijze en beheersoftware van de opdrachtgever.


'De opgehaalde informatie kan je vervolgens vertalen naar groene baten waarbij je de impact op de natuur inzichtelijk maakt'

Uitbreiding

Omdat De Boominspecteurs in rap tempo groeit, is er ook op de afdeling marketing ruimte voor ontwikkeling. 'Daarom kozen we voor een samenwerking met NWST. Voor ons is de doelgroep interessant en we laten graag zien dat wij met onze snelle en pragmatische aanpak een betrouwbare basis kunnen vormen voor een duurzaam boombeheer. We zien veel waarde in het delen van kennis in de vorm van artikelen', sluit Weurman af.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Gras Innovatie Award
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN