Whatsapp Facebook X RSS feed

Groene Transfers van april

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 23 april 2024
69 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela ze is met haar broer eigenaar van Loonbedrijf J.M. van Vliet BV in Ter Aar. Het is een écht familiebedrijf dat 55 jaar geleden opgericht is door hun ouders, dus het loonwerkers-DNA zit in haar bloed.
Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela ze is met haar broer eigenaar van Loonbedrijf J.M. van Vliet BV in Ter Aar. Het is een écht familiebedrijf dat 55 jaar geleden opgericht is door hun ouders, dus het loonwerkers-DNA zit in haar bloed.

Na vier jaar Chief Commercial Officer (CCO) en lid van het Management Team van Royal FloraHolland heeft Ruud Knorr besloten de organisatie te verlaten per 1 april 2024. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf die datum overgenomen door Chief Value Officer Pieter Bootsma.
 
Lars Dielissen is met zijn 19 jaar de Benjamin bij GreenMax Group. Na een start als stagiair gaat hij nu verder als Commercieel Medewerker Binnendienst.
 
Norman Willemsen is de nieuwe CEO van MOSO en daarmee de opvolger van René Zaal. MOSO is een wereldwijd merk in bamboe.
 
Na ruim zes jaar voor SBA Golf en Groen gewerkt te hebben gaat Albert Koopman per 1 april als Hoofdgreenkeeper aan het werk op de Hattemse Golf & Country Club.
 
Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela. Van Vliet nam eind maart het stokje over van Wim van Mourik. Zij werd door het Verenigingsbestuur voorgedragen en nu hebben de leden officieel ingestemd met haar benoeming. Zij neemt vanaf nu ook zitting in het VNO-NCW bestuur.
 
Na een dienstverband van ruim 29 jaar vertrekt Jan Plooij als Sales & Marketing manager bij Jean Heybroek. Arne van der Valk en Martin Uittenbosch nemen als respectievelijk Product Manager Groentechniek en Product Manager Transporttechniek het stokje van hem over.
 
Arnoud de Romph maakte de overstap van bedrijfsleider bij Nationale Bomenbank naar Operationeel Directeur bij Van der Tol.
 
Per 1 juni treedt Karin Sleeking als directeur in dienst bij Stigas. Zij volgt in de loop van dit jaar de huidige directeur Math Creemers op, die dit najaar met pensioen gaat. Stigas helpt ondernemers en werknemers in de agrarische en groene sectoren om gezond, veilig en duurzaam te werken. De organisatie opereert als kennisinstituut en als arbodienstverlener voor deze sectoren.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN