Whatsapp Facebook X RSS feed

Binnenkort lanceert NWST nieuwe websites voor al haar platforms

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 6 mei 2024
49 sec


Na Hemelvaart zal Uitgeverij NWST naar verwachting haar nieuwe websites onthullen. Naast het opfrissen van de vormgeving en het versnellen van de website, worden er ook enkele nieuwe interessante functies toegevoegd.

De content is op onze nieuwe websites onderverdeeld in verschillende thema's, zoals bodem & bodembiologie en markt & actueel. De thema's verschillen ook weer iets per platform.
De content is op onze nieuwe websites onderverdeeld in verschillende thema's, zoals bodem & bodembiologie en markt & actueel. De thema's verschillen ook weer iets per platform.

De content is vanaf dan onderverdeeld in verschillende thema's. Zoals natuur & bodem, markt & actueel, techniek, assortiment en beleid & juridisch. Het segmenteren van onze artikelen en nieuwsberichten biedt ook weer extra mogelijkheden voor onze Content Partners. Zo kan je vanaf dan gerichter onze lezers en jouw doelgroep bereiken door middel van themaspecifieke banners.

Inloggen in eigen omgeving

Een andere belangrijke vernieuwing is de introductie van een inlogsysteem voor lezers. Vanaf de lancering van de nieuwe website kunnen alleen geregistreerde gebruikers reacties plaatsen. Deze accounts bieden gebruikers tevens de mogelijkheid om artikelen op te slaan en zo een gepersonaliseerde leeservaring te creëren. Dit sluit aan bij onze strategie om verder te digitaliseren en onze lezers nog beter van dienst te zijn in hun zoektocht naar kennis en professionalisering van de groene sector.


Deze accounts bieden gebruikers tevens de mogelijkheid om artikelen op te slaan en zo een gepersonaliseerde leeservaring te creëren

Ondanks deze digitale vernieuwingen, blijft de toegang tot de content van NWST volledig gratis, zowel op desktop als mobiele apparaten. De snellere website zal ook onze prestaties op zoekmachines zoals Google verbeteren, wat extra voordelen oplevert voor Content Partners.

Voor meer informatie over de nieuwe websites en welke mogelijkheden het jullie als Content Partner biedt neem contact op met jullie NWST-accountmanager.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN