Whatsapp Facebook X RSS feed

'Niemand heeft zoveel kleine Kubota-kraantjes als wij'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, woensdag 7 oktober 2020
81 sec


Achterin ons gedrukte vakblad staat een pagina boordevol logo's. Dat zijn de circa 170 content partners van NWST. Sinds kort vindt u tussen die logo's ook dat van Adriaan Intern Transport.

Adriaan Intern Transport levert uiteenlopende modellen van Kubota (mini) graafmachines.
Adriaan Intern Transport levert uiteenlopende modellen van Kubota (mini) graafmachines.

Van je hobby je werk maken, dat is wat Adriaan Intern Transport gedaan heeft. Deze onderneming was oorspronkelijk actief als kweker van paprika's en had in die tijd al veel eigen machines in bezit. Het bedrijf heeft hier zijn werk van gemaakt en is overgegaan op de handel in intern transport. Zo is Adriaan Intern Transport sinds 2008 verantwoordelijk voor verkoop en onderhoud van Hawe-elektrowagens en elektrotrekkers. Het assortiment is steeds verder uitgebreid. Op de bedrijfslocatie in Kwintsheul staan tal van machines, van transportwagens en trekkertjes tot ruwterreinheftrucks en minigravers. Recent is Adriaan Intern Transport ook dealer geworden van Meclean-veegmachines.

Nieuw, jong gebruikt en gebruikt materiaal

Adriaan Intern Transport verkoopt zowel nieuwe als gebruikte machines. Arjan Alblas van het bedrijf vertelt: 'We hebben nieuwe machines, jong gebruikt materiaal en gebruikt materiaal. Op deze manier kunnen wij klanten helpen aan goede machines voor elk budget.' Hawe-elektrowagens en trekkers knappen ze zelf op. Minigravers heeft Adriaan Intern Transport nieuw, maar ook gebruikte exemplaren van verschillende bouwjaren. 'Zo zit er voor de klant altijd een geschikte machine tussen.'


Tekst loopt door onder de foto.

Altijd een geschikte machine

Door zijn oorsprong in de tuinbouw is het bedrijf een bekende naam in die sector, als leverancier van bijvoorbeeld shovels, movers en gebruikte golfkarren. Golfkarren zijn breed inzetbaar en worden ook in andere sectoren geleverd, zoals campings, jachthavens en voetbalstadions. Maar ook voor hoveniers heeft Adriaan Intern Transport tal van interessante machines. Met name minigravers en lichte shovels in uiteenlopende prijsklassen, van bekende merken als Kubota en Giant.


Door zijn oorsprong in de tuinbouw is het bedrijf een bekende naam in die sector

Nieuwe naam voor hoveniers

Sinds september is Adriaan Intern Transport partner van de vakbladen van NWST. Voor Alblas is het partnerschap vooral een manier om de naamsbekendheid van het bedrijf verder te vergroten. 'We blijven groeien en hebben steeds meer machines. Tegelijkertijd horen we van mensen nog weleens dat ze niet van ons bestaan weten. We staan nog niet goed genoeg bekend in de groensector en bij hoveniers, terwijl we hen veel kunnen bieden. Niemand heeft zoveel kleine Kubota-kraantjes als wij. Elke hovenier moet dat weten. Ik zou zeggen, kom bij ons langs in Kwintsheul en zoek er een uit.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN