Whatsapp Facebook X RSS feed

Groene transfers van oktober

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 2 oktober 2023
72 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Sandra Bechtholt
Sandra Bechtholt

Floris van Imhoff is sinds deze zomer gestart als Accountmanager bij Bomenwacht Nederland. Van Imhof heeft de afgelopen 35 jaar diverse werkzaamheden vervuld in de golfwereld, van verkoper en importeur tot Nationaal topsportcoördinator en bondscoach bij de junioren. Nu tijd om zijn ervaring als accountmanager in te zetten binnen Bomenwacht.
 
Bas de Niet volgt zijn (groene) hart, en start zijn eigen bedrijf Bas & Boom Boomverzorging, na een loopbaan bij Kuppen Boomverzorging en Nationale Bomenbank.
 
H. Riza Düz is met ingang van 1 september bij Roosendaal Golf Club als hoofdgreenkeeper aan de slag gegaan. Hij is in dienst van Campus Onderhoud.
 
Koos Dey is per 18 september in dienst gegaan bij Hoveniersbedrijf Tuinier. Hier zal hij zich vooral inspannen om Wellness Tuinier beter op de kaart te zetten.
 
Bij BomenCampus is vanaf begin september is Bram Achterveld van start gegaan in de functie van coördinator: de spin in het web voor trainees, leerwerkbedrijven, partners en team.
 
Patty van Balkom is begonnen als administratief en secretarieel medewerker bij KYBYS, ingenieurs en adviseurs.
 
Kilian Peschel maakt na 14 jaar bij KSP Kunstgras de overstap naar Edel Life. Een nieuw kunstgras bedrijf onder de paraplu van Victoria Grass Group wat de focus legt op volledig circulair kunstgras voor landscaping. Peschel is hier zo'n drie maanden geleden gestart in de functie van ceo.
 
Per 1 oktober start Sandra Bechtholt als algemeen directeur van Keukenhof. Bechtholt is nu nog directeur van museum Huis van het boek in Den Haag. Ze volgt bij Keukenhof waarnemend directeur Jeroen Duyster op die in juni vertrok.
 
Stein van Loon gaat in oktober 2023 aan de slag bij Bert van Loon Groentechniek B.V. Stein ging bij het bedrijf aan de slag voor de derde stage van zijn BOL-opleiding mechatronica en mocht na afronding van zijn opleiding blijven plakken.
 


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN