Whatsapp Facebook X RSS feed

De Witte Smid kiest voor Vakblad de Hovenier: 'we willen laten zien dat we uitzonderlijk groot zijn'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 3 juni 2024
71 sec


Uitgeverij NWST maakt bekend dat De Witte Smid, de grootste aanhangwagendealer van Nederland, een partnerschap is aangegaan met Vakblad de Hovenier. Dit partnerschap is gericht op het bieden van gespecialiseerde vervoersoplossingen aan hoveniersbedrijven door heel Nederland.

Jan Willem Koop van De Witte Smid.
Jan Willem Koop van De Witte Smid.

De keuze voor Vakblad de Hovenier is strategisch gemotiveerd door de toenemende vraag binnen de hovenierssector naar hoogwaardige en gepersonaliseerde vervoersmiddelen, aldus eigenaar Jan-Willem Koop. De Witte Smid speelt hierop in met een breed assortiment aan aanhangwagens, waaronder kippers, kantelbare transporters en plateauwagens, die niet alleen functioneel zijn, maar er ook gewoon goed uit zien.

Netjes voor de dag

'Je ziet bij veel hoveniers dat de uitstraling van het bedrijf steeds belangrijker wordt. Ook al onze aanhangwagens kunnen volledig worden aangepast aan de huisstijl van elk hoveniersbedrijf, inclusief de nieuwste technologische innovaties zoals radiografische afstandsbediening en dynamische LED verlichting. Met onze jarenlange ervaring en brede aanbod willen wij hoveniers niet alleen functionele oplossingen bieden, maar ook bijdragen aan de professionele uitstraling van hun bedrijf,' aldus Koop.


De Witte Smid, met vestigingen van Raalte tot Arnhem en een uitgebreide webshop, staat bekend om zijn snelle levering en de mogelijkheid om gebruikte aanhangwagens een tweede leven te geven. Het familiebedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en zet zijn rijke geschiedenis van kwaliteit en service voort. 'Door ons partnerschap met Vakblad de Hovenier kunnen we een nog groter publiek bereiken en onze producten en diensten effectief onder de aandacht brengen bij hoveniers door heel Nederland.'

'Door ons partnerschap met Vakblad de Hovenier kunnen we een nog groter publiek bereiken en onze producten en diensten effectief onder de aandacht brengen bij hoveniers door heel Nederland'

Meerwaarde NWST

Dit partnerschap helpt NWST om haar lezers praktische en innovatieve oplossingen te bieden voor hun dagelijkse werkzaamheden. 'Wij zijn enthousiast over deze samenwerking en de meerwaarde die het zal leveren aan onze lezers,' zegt hoofdredacteur Willemijn van Iersel van Vakblad de Hovenier. Met het partnerschap streeft De Witte Smid ernaar om de hovenier sector breed te ondersteunen, van de aanschaf en aanpassing van aanhangwagens tot en met onderhoud en reparaties.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN