Whatsapp Facebook X RSS feed


Fenceweb.com
Strootsweg 8
7547 RX Enschede
Nederland

T: 085 - 0645653
E: info@fenceweb.com
W: www.fenceweb.nl
OMSCHRIJVING
Fenceweb, de veelzijdige online partner waar je op kan vertrouwen. Dat zijn wij. Van tuin tot magazijn, van hovenier tot aannemer, wij helpen jou graag. Hoe? We kunnen je voorzien van onze kwaliteitsproducten in de tuin, rondom en binnenin ieder (bedrijfs)pand of perceel of bij (sport)verenigingen. Van hekwerk tot poort, van kunstgras tot speeltoestellen en nog veel meer. Dit alles tegen de beste prijzen en een uitmuntend snelle service. Kortom: Fenceweb staat voor de beste prijs, de hoogste kwaliteit, de snelste levering en het grootste aanbod. Dé online groothandel.
MERKEN
Fenceweb voor de tuin
Fenceweb is jouw leverancier voor de tuin. Erfafscheidingen, buitenverblijven, buitenvloeren en een verscheidenheid aan poorten (met automatisering) is zo maar een greep uit ons assortiment waar we je mee van dienst kunnen zijn.

Fenceweb voor veiligheid
Een hekwerk om je bedrijfspand. Een afscheiding langs het spoor. Een afzetting met hoog en fijnmazig hekwerk in het magazijn. Een bollard voor een speciaalzaak met luxe dure artikelen. Of tourniquets om de in- en uitstroom van je pand gecontroleerd te laten verlopen? Zomaar een aantal voorbeelden van oplossingen die wij je kunnen bieden onder onze categorie veiligheid. Wij organiseren de veiligheid in en rondom huizen, (bedrijfs)panden en buitenruimtes met onze producten.

Fenceweb voor (project)bouw
Wij kunnen je van dienst zijn voor, gedurende en na een bouwproject. Hoe? Met verschillende producten en diensten. Zo kunnen we het bouwterrein afzetten met ons tijdelijk hekwerk, ook wel bouwhekwerk. We kunnen gevelbekleding leveren voor het te bouwen object. Ook kunnen we bij bijvoorbeeld projectbouw alle huizen voorzien van een erfafscheiding zoals een houten schutting of dubbelstaafmat hekwerk.

Fenceweb voor sport
Veel beoefende sporten in Nederland zijn sporten met een bal. Balsport-terreinen worden afgebakend met hekwerk. Veelal dubbelstaafmat hekwerk of gaashekwerk. Het hekwerk heeft een aantal functies: van “het in het spel houden van de bal” zoals een ballenvanger tot en met publiek dat er achter kan staan en tegenaan kan leunen. Bij een pannakooi of voetbalkooi heeft het hekwerk zelf een functie in het spel. Bij ons kan je een complete pannakooi bestellen of hekwerk voor een voetbalveld. Wij staan voor je klaar.
Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
TRENDING
Groene transfers van juli
01-07-2024 | NIEUWS
Groene transfers van juni
10-06-2024 | NIEUWS
Groene Transfers van maart
04-03-2024 | NIEUWS
Groene transfers van mei
06-05-2024 | NIEUWS

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
De vier beloftes van NWST
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Abonneren
Adverteren
MEER
Whitepaper 'Alle hoveniers aan de laadpaal'
Groenversneller
Green Gala deelname
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Circulair Spelen Award
Nieuwe planten in Business
Gras Innovatie Award
Nationale Klimaat Expo 2024
Vakblad De Hovenier: Projectenparade
Vakblad Stad + Groen: Groen, groener, groenst
Vakblad Boom in Business: Projectenparade
Vakblad Boomzorg: Spraakmakende boomprojecten
Vakblad Fieldmanager: Perfect Pitches
Contentformulier
Vakblad Greenkeeper: Natuur op de golfbaan
Mooiste Houtproject in de Tuin
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN