Whatsapp RSS feed

'De groene uitgeverij NWST kwam als beste uit de bus'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Raats, vrijdag 24 maart 2023
44 sec


Fenceweb treedt toe tot partnernetwerk NWST

Fenceweb is de nieuwe contentpartner van uitgeverij NWST. Met regelmaat zullen er in onze vakbladen artikelen verschijnen over deze totaalleverancier voor tuinen die levert aan kleinzakelijke afnemers, waaronder hoveniers, groenaannemers en bouwbedrijven.


Hekwerkonline, het zusje van Fenceweb dat zich richt op consumenten in Nederland en Duitsland, is in 2018 als webshop voortgekomen uit de activiteiten van Van Merksteijn in Almelo, één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Het bedrijf Fenceweb voor hoveniers en (groen)aannemers is ontstaan in 2020. Beide bedrijven zijn gevestigd in een bedrijfspand in Enschede.

Hekwerken in alle maten en vormen

In de Enschedese vestiging van Hekwerkonline en Fenceweb kunnen hekwerken uit alle prijscategorieën worden afgehaald door bedrijven en consumenten, maar ook schuttingen, poorten, bloempotten, bladkorven en zelfs levend groen, zoals Hedera en leibomen. Fenceweb bedient de professionele doelgroep ook door te bezorgen op de bedrijfslocatie of bij de eindklant en biedt de mogelijkheid van montage.


Samenwerking NWST

Vestigingsdirecteur Jan Landman: 'Wij zijn al ruimschoots bekend met de doelgroep hoveniers, maar willen onze naamsbekendheid verder vergroten. Eind vorig jaar gingen we op zoek naar een geschikt vakblad om Fenceweb te profileren als totaalleverancier voor de tuin. De groene Uitgeverij NWST, met zijn vakbladen De Hovenier en Stad en Groen, kwam daarbij als beste uit de bus.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Gras Innovatie Award
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN